Fysiotherapeute
Mijn naam is Karlijn Theunissen. Sinds 1 jaar werk ik bij Sanne Caelers – Fysio Atelier waar ik ooit in mijn 1e stage tijdens de opleiding terecht ben gekomen! Sinds begin dit jaar ben ik gediplomeerd claudicatiotherapeut. Dit betekent dat ik gespecialiseerd ben in de behandeling van patiënten met etalagebenen. Ik richt me op het verminderden van de ervaren pijn en beperkingen die horen bij etalagebenen om zo de kwaliteit van leven te verbeteren.
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport en beweging. Mijn actieve levensstijl breng ik graag over op mijn patiënten, omdat ik geloof dat een actieve benadering belangrijk is voor een goed herstel. Daarom moedig ik mijn patiënten altijd aan om zo actief mogelijk te blijven, zowel tijdens als na de behandeling. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet alleen bijdraagt aan een sneller herstel, maar ook aan het behoud op de lange termijn.
Bij Sanne Caelers – Fysio Atelier werk ik samen met het team om de best mogelijke zorg te bieden. Ik kijk ernaar uit om u te helpen bij uw herstel en om samen te werken aan een gezonde en actieve toekomst.

 

× Stel hier je vraag!
Scroll to top